Street Festival & finale #3 torsdag

Bakken Bears har et fremragende udgangspunkt før torsdagens tredje hjemmekamp i Basketligaens finaler. Bjørnene er foran 2-0 i kampe over Næstved og kan dermed sikre sig matchbold i finalerne i det, der kan blive sæsonens sidste hjemmekamp.

Inden kampen afholdes der Bears Street Festival på pladsen foran Sparekassen Danmark Basketball Center. Entré til festivalen er inkluderet i kampbilletten.

Festivalen starter allerede 16:30, hvor festivalpladsen åbner, kun med adgang for folk med billetter til kampen. Den indhegnede festivalplads bliver den perfekte opvarmning, som indeholder koncert med JJ Paulo, Okkels Isvogn, Carlsberg Baren, Vin Til Tiden vinbar, Original Tender bar, Meet and Greet med Bears’ spillere kl. 17:15, samt forskellige konkurrencer med præmier.

På banen er det ottende opgør mellem holdene i denne sæson, hvor de har været særdeles lige matchet, selv om Bakken Bears har vundet seks gange. Næstved vandt således pokalfinalen i januar, så selv om de endnu ikke har en sejr i finalerne, skal de ikke afskrives.

I mandagens anden DM-finale lagde Næstved godt fra start, med høj intensitet, og viste i første halvleg, hvordan holdet spiller bedst. Føringen bølgede frem og tilbage mellem de to hold, til pausestillingen 48-49 i Bakken Bears favør. Det var især Næstveds Devon Cooper og E.J. Dambreville, som imponerede, med 11 point hver inden pausen.

Bakken skruede op for blusset i anden halvleg, hvor det især var Ryan Evans, som trådte i karakter med 19 anden-halvlegs point, mens Næstveds scoringsprocenter faldt og Bears tog en sikker sejr.

Bears sat sig i en gunstig position, med en 2-0 føring i finaleserien, men Næstved har tidligere vist, at de kan vinde med ryggen mod muren. Skulle det blive til Bears-sejr torsdag, kan finalerne blive afgjort mandag i Næstved. I modsat fald vender finaleserien tilbage til Aarhus torsdag 23. maj.

Bears Street Festival

Det bliver årets event i Bakken Bears. Ikke bare er det tredje DM-Finale mod Team FOG Næstved med guldmedaljer på spil, men der er også en hel festival inkluderet i billetten!

Vi starter allerede 16:30, hvor festivalpladsen åbner, kun med adgang for folk med billetter til kampen.

Den indhegnede festivalplads bliver den perfekte opvarmning:

DAGENS PROGRAM

17:15   Meet n’ greet med spillere og trænere i Bakken Bears Merchandise bod. Spiller- og trænerinterview fra scenen.

17:30   Præsentation af dagens kamp sammen med dagens eventpartner Sparekassen Danmark.

18:00   JJ Paulo går på scenen.

18:45   Vi går i Sparekassen Danmark Basketball Center.

19:15   Tipoff DM-finale #3: Bears vs. Team FOG Næstved

På pladsen findes:

  • Madboder fra Madværftet
  • Okkels Isvogn
  • Carlsberg Baren
  • Vin Til Tiden vinbar
  • Original Tender bar
  • Bears Shop
  • Ansigtsmaling

P3 beskriver JJ Paulo som “Verdens bedste performer” og du kan klæde dig til at se ham til OL i Frankrig til sommer.

𝐒𝐭𝐨𝐫𝐬𝐞𝐣𝐫 𝐦𝐨𝐝 𝐊𝐞𝐢𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐨𝐥𝐛𝐞𝐭
15 okt 2024

𝐒𝐭𝐨𝐫𝐬𝐞𝐣𝐫 𝐦𝐨𝐝 𝐊𝐞𝐢𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐨𝐥𝐛𝐞𝐭

Bakken Bears fik en overbevisende sejr over estiske Keila Coolbet og fik dermed sin...
𝐄𝐬𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐦𝐨𝐝𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐢 𝐄𝐍𝐁𝐋 
11 okt 2024

𝐄𝐬𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐦𝐨𝐝𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐢 𝐄𝐍𝐁𝐋 

Tirsdag d. 15. oktober drager vi til vores første udebanekamp i ENBL. Her venter...
NEWS ARCHIVE