En epoke er slut

Michel Diouf skal videre. Det virker helt mærkeligt, for senegalesiske Michel Diouf har været en institution i klubben, siden han ankom fra spansk basketball tilbage i 2015. Diouf er flere gange blevet kåret til Basketligaens bedste forsvarsspiller, og blev i løbet af sæsonen 2021-22 endda den mest scorende spiller i FIBA Europes Cups historie.

De senere år er 35-årige Diouf også blevet kendt som en tre-points skytte, der har haft det med at træde op i de helt store kampe. Hvis man var i hallen, glemmer man sent den tre’er, der sendte os ud i overtid (og mod sejr) mod FC Porto i efteråret 2023.

Diouf har i alt scoret 4.813 point for Bakken Bears i 432 kampe i alle turneringer og det gør ham til den mest scorende spiller i Bakken Bears’ historie, med over 150 point ned til Chris Christoffersen på andenpladsen.

Udover de individuelle statistikker har Bakken Bears med Diouf på holdet også opnået det, det hele handler om: resultater. Det er blevet til en europæisk titel, tre deltagelser i Basketball Champions League, kvalifikation til tre semifinaler i FIBA Europe Cup, fem danske pokaltitler og danmarksmesterskabet i de sidste otte sæsoner i træk.

Der skal fra Bakken Bears lyde et kæmpe tak til Michel Diouf for ni fantastiske år i Aarhus – og vi håber, vores fans føler det samme?

Nu er der ikke længe tilbage!
06 sep 2024

Nu er der ikke længe tilbage!

Sommeren er forbi, og det betyder, at det endelig er tid til basketball igen!...
Nyt om sæsonen 2024/25
13 aug 2024

Nyt om sæsonen 2024/25

Kære fans Hermed en bred opdatering på sæsonen 2024/25 – vi starter allerede (så småt)...
NEWS ARCHIVE