Academy profil bliver dobbelt bjørn

20-årige Tobias Hemmersam bliver i 2024/25-sæsonen en del af Bakken Bears-truppen. Den 197 cm høje forward, der har spillet ungdomsbasketball i BMI, Aarhus Syd, Hjemly og Bears Academy, får dobbeltlicens, så han kan spille for såvel Bakken Bears som Bears Academys Basketligahold i den kommende sæson.

“Jeg er glad for at få mulighed for at være med Bears, og jeg har valgt at takke ja, fordi det er det sted, der er bedst i forhold til min egen udvikling fremadrettet både på og udenfor basketballbanen. Det er super fedt at være sikret meget spilletid for Academy, og samtidig kunne spille og træne med på europæisk niveau med Bakken Bears”, siger Tobias Hemmersam.

Tobias Hemmersam er blandt de dygtigste spillere i sin årgang, og var med på det danske landshold, det vandt U-20 NM i sommeren 2023. Det skyldes bl.a. hans arbejdsindsats.

”Hemmer er uden tvivl en af de mest hårdtarbejdende spillere, jeg har arbejdet med. Han har de sidste par sæsoner virkelig lagt på sit spil, så jeg er rigtig stolt på hans vegne over, at han nu har spillet sig til en plads i Bakken truppen til næste år”, siger Thomas Hemmingsen, head coach i Bears Academy.

Foto: Per Bille.

Nu er der ikke længe tilbage!
06 sep 2024

Nu er der ikke længe tilbage!

Sommeren er forbi, og det betyder, at det endelig er tid til basketball igen!...
Nyt om sæsonen 2024/25
13 aug 2024

Nyt om sæsonen 2024/25

Kære fans Hermed en bred opdatering på sæsonen 2024/25 – vi starter allerede (så småt)...
NEWS ARCHIVE