๐—•๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฟ๐˜‚๐˜๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ

Efter udmeldingerne om afgang fra flere rutinerede spilleres side, henter Bakken Bears nu en amerikansk forward til klubben. Den 33-รฅrige, 200 cm hรธje Urald King bliver en del af Bakken Bears-truppen i sรฆsonen 2024/25.

โ€Urald King har vรฆret pรฅ vores radar i lรฆngere tid, og vi har vรฆret i dialog med ham i flere รฅr. Han passer rigtig godt ind i vores spillestil, og vi glรฆder os til at se ham i Bearsuniformenโ€, siger direktรธr Michael Piloz.

Bakken Bears spillede mod Urald King i september 2022, da han optrรฅdte for รธstrigske Swans Gmunden i kvalifikationsturneringen til Basketball Champions League. Bakken Bears vandt 83-65, og det lykkedes at stรฆkke King, der i den foregรฅende runde havde scoret 23 point og taget 11 rebounds mod Pรคrnu Sadam. King scorede sรฅledes 12 point og tog 7 rebounds i nederlaget mod sin kommende arbejdsgiver. I 2022/23-sรฆsonens FIBA Europe Cup snittede King 16,5 point og 7,5 rebounds.

Urald King, der spillede college-basketball hos Southeastern Oklahoma State University, har spillet i Europa I otte sรฆsoner. Han har spillet i Tyskland, Island, Frankrig, Finland, ร˜strig, Israel og Kosovo.

Urald King ser frem til at spille for Bakken Bears: โ€œJeg glรฆder mig over at fรฅ muligheden for at komme til Bakken Bears. Vi har en kort historie sammen, da vi mรธdtes I min tid for OCS Gmunden I Baskeball Champions League-kvalifikationen. Bakken Bears har en rig historie for at vinde mesterskaber, og jeg ser frem til at vรฆre med til at forlรฆnge den stime. Jeg kan ikke vente med at mรธde med holdkammerater, trรฆnere, stab og isรฆr fans.โ€

Foto: Basketball Champions League.

๐„๐ญ ๐ฌ๐ฆ๐ฎ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐š๐Ÿ E๐Ÿ’๐Ÿ“
05 okt 2024

๐„๐ญ ๐ฌ๐ฆ๐ฎ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐š๐Ÿ E๐Ÿ’๐Ÿ“

Tirsdag d. 8. oktober venter en kort tur op af E45 til Randers, hvor...
NEWS ARCHIVE