Nu er der ikke længe tilbage!

Sommeren er forbi, og det betyder, at det endelig er tid til basketball igen! Sparekassen Danmark Basketball Center har stået stille og ventet, men nu begynder det at summe af liv. Basket holdene har hvilet længe nok, og torsdag den 19. september åbner vi dørene til en ny sæson hos Bakken Bears. Vi glæder os utroligt meget til at se jer og mærke energien vende tilbage til hallen! 

Bakken Bears skyder sæsonen i gang med en spændende hjemmekamp mod Horsens IC om kun 2 uger! Billetterne er allerede til salg på vores hjemmeside, så skynd dig at sikre din plads til sæsonåbneren – det vil du ikke gå glip af! 

Her vil det være muligt at se nogle af de spillere, der var med til og vinde mesterskabet i foregående sæson samt ENBL. Dertil vil der også være nye spændende spillere, som er klar til at vise jer, hvad de kan! 

Spillerne har trænet hårdt her i opstarten, og har også blandt andet været i Stockholm til en mini træningsturnering, hvor man spillede 2 kampe mod henholdsvis de lettiske mestre VEF Riga og estiske mestre BC Kalev Cramo. I forbindelse med åbningskampen, vil det også være muligt at købe det nye spillertøj, samt andet spændende nyt merchandise, som vi har fået i fanshoppen.    

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage i hallen og skyde den nye sæson i gang med fuld energi! 

Find billetter til kampen her: https://shop.bakkenbears.com/kampe/2024-09-19Horsens 

𝐕𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐨𝐯𝐫𝐞!
12 sep 2024

𝐕𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐨𝐯𝐫𝐞!

Basketligaen sparkes i gang torsdag d. 19. september kl.19.00 med et brag når Bakken...
Nu er der ikke længe tilbage!
06 sep 2024

Nu er der ikke længe tilbage!

Sommeren er forbi, og det betyder, at det endelig er tid til basketball igen!...
Nyt om sæsonen 2024/25
13 aug 2024

Nyt om sæsonen 2024/25

Kære fans Hermed en bred opdatering på sæsonen 2024/25 – vi starter allerede (så småt)...
NEWS ARCHIVE