𝐕𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐨𝐯𝐫𝐞!

Basketligaen sparkes i gang torsdag d. 19. september kl.19.00 med et brag når Bakken Bears møder Horsens IC i første runde af den nye sæson. Kampen mellem to rivaler sætter scenen for, hvad der kan blive en intens sæson. Bakken Bears som forsvarende mestre, træder ind på banen med ambitionen om at forsvare sin titel.
Begge hold er stadig i en opbyggende fase, men man vil alligevel få en ide om, hvordan holdene står i forhold til hinanden. Ligesom vi har en del nye spillere i år, så har Horsens også skiftet ud på flere pladser. Især Trejon Jacob, som vi faktisk mødte sidste år i ENBL, da han spillede i Bristol, er en spændende tilføjelse. Samtidig er der også stadig et par velkendte ansigter i vores tidligere spillere Marius Sørensen og Liam Churchill.
Kampen er nr. 200 mellem os og Horsens IC. Horsens IC er det hold vi oftest har mødt i historien.
I de første 199 kampe har vi vundet 127, mens HIC har vundet 72. Vi har scoret 16.678, mens HIC har svaret igen med 15.719 point.
Det er samtidig vores hjemmekamp nr. 100 mod Horsens IC. Det er første gang vi møder et hold 100 gange på hjemmebane. Vi har vundet 69 af de første 99 kampe.
Tilskuere kan forvente en spændende sæsonåbner, hvor begge hold vil sætte en stærk standard for resten af sæsonen. Samtidig skal vores fans og tilhængere glæde sig til at se syv nye spillere tørne ud for holdet. Vi håber derfor at se så mange af jer til kampen, som overhovedet muligt, så vi kan hjælpe drengene på vej til en sejr i sæsonpremieren.
𝐇𝐨𝐥𝐬𝐭 𝐡𝐚𝐫 𝐯𝐚𝐥𝐠𝐭 𝐬𝐢𝐧 𝐟𝐫𝐞𝐦𝐭𝐢𝐝
18 sep 2024

𝐇𝐨𝐥𝐬𝐭 𝐡𝐚𝐫 𝐯𝐚𝐥𝐠𝐭 𝐬𝐢𝐧 𝐟𝐫𝐞𝐦𝐭𝐢𝐝

En af Danmarks mest ombejlede talenter Andreas Holst har valgt, at han fra sommeren...
𝐕𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐨𝐯𝐫𝐞!
12 sep 2024

𝐕𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐨𝐯𝐫𝐞!

Basketligaen sparkes i gang torsdag d. 19. september kl.19.00 med et brag når Bakken...
Nu er der ikke længe tilbage!
06 sep 2024

Nu er der ikke længe tilbage!

Sommeren er forbi, og det betyder, at det endelig er tid til basketball igen!...
Nyt om sæsonen 2024/25
13 aug 2024

Nyt om sæsonen 2024/25

Kære fans Hermed en bred opdatering på sæsonen 2024/25 – vi starter allerede (så småt)...
NEWS ARCHIVE