๐‡๐ˆ๐‚ ๐ฏ๐ข๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฌรฆ๐ฌ๐จ๐ง๐šฬŠ๐›๐ง๐ž๐ซ๐ž๐ง

Sรฆsonens fรธrste quarter satte tonen for den fรธrste kamp efter sommerferien. Horsens IC skรธd bedst og var mest sammenhรฆngende. HIC-holdet vandt fรธrste periode 31-17 og efter tre efterfรธlgende lige perioder blev det slutteligt til en HIC-sejr til 90-72.

Et meget nyt Bakken Bears-hold havde svรฆrt ved at fรธlge med gรฆsterne fra starten af kampen. HIC, der var uden deres forventede startende center Hall Elisias, skรธd fremragende i fรธrste periode, hvor isรฆr Trejon Jacob og Marek Nelson ramte svรฆre skud. Bakken Bears fulgte med til 8-9, men syv hurtige point af HIC skabte et hul, som Bears aldrig fik lukket.

I anden periode lignede det flere gange, at Bears muligvis kunne fรฅ fat i HIC-holdet, men en elendig afslutning pรฅ anden periode sikrede HIC en halvlegspausefรธring pรฅ hele 18 point, 53-35.

Efter pausen fik Bears aldrig for alvor fat. Nelson og Jacob fortsatte deres scoringsiver og scorede hver 24 point, begge pรฅ bare 13 skud, mens Matt Balanc supplerede med 12. For Bears kunne Terrence Hargrove Jr. notere sig for flest point โ€“ 14 stk โ€“ i den ellers festklรฆdte Sparekassen Danmark Basketball Center. Unge Filip Ates skal roses for sin indsats inden han desvรฆrre mรฅtte udgรฅ efter et slag.

Nรฆste opgave for Bakken Bears er udekampen mod Holbรฆk-Stenhus onsdag den 25. september, mens nรฆste hjemmekamp er onsdag den 2. oktober, nรฅr Bristol Flyers gรฆster Aarhus i ENBL-turneringen.

๐•๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ญ๐ข๐๐ž๐ง ๐ž๐ซ ๐จ๐ฏ๐ซ๐ž!