๐’๐ž๐ฃ๐ซ ๐ฉ๐šฬŠ ๐ฎ๐๐ž๐›๐š๐ง๐ž!

Sรฆsonens anden kamp endte med en sejr til Bakken Bears pรฅ udebane mod Holbรฆk-Stenhus. Bears var i front hele kampen, men det var en god start pรฅ anden halvleg, der sikrede sejren, der blev pรฅ 103-77.
ย
Bakken Bears stillede op uden Simon Schwartz, der fortsat er ude med en skade, mens Darko Jukic stadig er pรฅ vej tilbage efter sin skade og derfor fik lov til at sidde over. Derudover fik Jacob Polakovich blot seks minutter og 24 sekunders spilletid inden han mรฅtte sรฆtte sig ud med en mindre skade. Den korte spilletid blev dog forvaltet efter bedste evne, og han blev Bearsโ€™ tredjemest scorende spiller med 15 point.
ย
Topscorer blev Urald King, der scorede 24 point, som han supplerede med 5 rebounds, og Terrence Hargrove Jr., der supplerede sine 24 point med 9 rebounds. Sylvester Berg noterede sig for en double-double med 15 point og 10 rebounds, og det blev ligeledes til 5 assists.
ย
Bears startede i fin kontrol, og var efter otte minutter foran 24-13, men anfรธrt af isรฆr Magnus Donsrud fik Holbรฆk-Stenhus reduceret udeholdets fรธring, sรฅ Bakken Bears var foran 25-20 efter fรธrste periodes afslutning. I anden periode svingede Bearsfรธringen mellem fire og 11 point. Jakob Polakovich fik sit enlige indhop midtvejs i fรธrste halvleg, og hans effektivitet var medvirkende til Bakken Bearsโ€™ fรธring pรฅ 53-45 ved pausen.
ย
Der blev talt om forsvar i pausen mellem fรธrste og anden halvleg, og det havde sin indvirkning. Holbรฆk-Stenhus blev holdt pรฅ 14 og 18 point i kampens to sidste perioder og i angrebet steppede bl.a. Terrence Hargrove Jr. og Urald King op, og da udeholdet efter otte minutter bragte sig foran 73-53, var kampen reelt afgjort.
ย
Alle ti Bearsspillere fik scoret mod et Holbรฆk-Stenhus-hold, der aldrig gav op, og som havde mange fine indsatser. Mest scorende for hjemmeholdet blev Patrick Renane, der scorede 17 point, som han supplerede med syv rebounds. Josiah Johnson noterede sig for en double-double med 14 point og 12 rebounds.
ย
Nรฆste kamp for Bakken Bears er sรธndag, nรฅr turen igen gรฅr til Sjรฆlland. Denne gang er modstanderen BK Amager, der รฅbnede sรฆsonen med en usvigelig sikker sejr over BC Copenhagen.
Sejr i svรฆr udebanekamp
29 sep 2024

Bakken Bears vandt en med spรฆnding imรธdeset udekamp i Amagerhallen med 80-73. Det var...
๐๐ฎ ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ซ ๐„๐๐๐‹!