๐’๐ž๐ฃ๐ซ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐š๐ง๐๐ž๐ง ๐ ๐š๐ง๐  ๐ฉ๐šฬŠ ๐Ÿ’๐Ÿ– ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ซ

Blot to dage efter den flotte sejr over Bristol Flyers skulle Bears i ilden igen. Denne gang var modstanderen BC Copenhagen, og det blev til endnu en sejr. Bears vandt 96-92 i en kamp, der dog ikke var sรฅ tรฆt som cifrene antyder. Urald King markerede sig igen som topscorer, og han noterede sig for i alt 50 point i de to kampe.
ย
Bears var bortset fra efter kampens fรธrste scoring aldrig bagud. Udeholdet var flere gange foran med 10 point, men et velskydende BC Copenhagen-hold fik flere gange hentet Bearsfรธringen. Det skete bl.a. da de scorede anden periodes sidste otte point, sรฅ Bearsfรธringen ved pausen blot var pรฅ 45-43.
ย
Det kรธbenhavnske hjemmehold รฅbnede tredje periode med at score de fรธrste to point og dermed udligne, men Bears strammede stille og roligt grebet og nรฅede foran med 16 point (74-58). BC Copenhagen lukkede dog perioden med at score de sidste fem point, og kunne gรฅ ind i fjerde periode med hรฅbet om en overraskelse.
ย
Bearsforsvaret stod godt i fรธrste halvdel af fjerde periode og var midtvejs i perioden foran 83-66, men sรฅ begyndte hjemmeholdet at lyne bag linjen, mens Bears begyndte at smide bolden vรฆk. BC Copenhagen scorede 26 point i de sidste fem minutter af kampen, bl.a. via fire trepointscoringer, mens Bears blot scorede halvdelen. Selvom forsvaret holdt pause i de sidste fem minutter, blev det til sรฆsonens tredje Basketligasejr. Nรฆste opgave er ogsรฅ pรฅ udebane, nemlig tirsdagens opgรธr mod Randers Cimbria, der var meget uheldige med at tabe deres opgรธr onsdag i Nรฆstved.
ย
Urald King fulgte op pรฅ sin 27-points kamp mod Bristol ved at score 23 point i Nรธrrebrohallen. Han supplerede med 14 rebounds. Sylvester Berg spillede ogsรฅ en flot kamp med 20 point og 9 rebounds, mens Skyler Bowlin scorede 15 point og havde seks assists.
ย
Roses skal ogsรฅ Tobias Hemmersam, der scorede fem point, og Filip Ates, der scorede syv point. Simon Schwartz fik sine fรธrste Bearsminutter efter en lรฆngere skadesperiode.