๐„๐ญ ๐ฌ๐ฆ๐ฎ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐š๐Ÿ E๐Ÿ’๐Ÿ“

Tirsdag d. 8. oktober venter en kort tur op af E45 til Randers, hvor Randers Cimbria venter os tirsdag aften, i en kamp der lover for en intens og underholdningsrig kamp.
Randers har i denne sรฆson ansat Jeffrey Fawme som ny head coach. Jeffrey har tidligere erfaring fra flere forskellige niveauer pรฅ bรฅde ungdoms og senior hold, bl.a. har han vรฆret head coach for BC Copenhagen. Fawme har ogsรฅ erfaring fra det danske basketballlandshold, hvor han i snart tre รฅr har vรฆret assistenttrรฆner.
Randers Cimbria har i denne sรฆson fastholdt en stor del af de unge danske spillere, heriblandt tidligere Bears spillere Mads Bro og Gustav Rรธnneholt. En dansk spiller, som har skrevet under med Randers, er Bakir Serdarevic. Han spillede i sidste sรฆson i Spanien, og har tidligere har spillet i Horsens IC og BC Copenhagen.
Randers har styrket holdet med 4 nye amerikanere: Avery Anderson III, Laolu Oke, Marquis Addison og Vincent Bailey. Mange genkender mรฅske navnet Marquis Addison. Tilbage i sรฆsonerne 2014/15 og 2015/16 var han nemlig med til at vinde det danske mesterskab for Horsens IC.
Addison har spillet sammen med Bearsanfรธrer Skyler Bowlin bรฅde pรฅ college hos Missouri Southern State University og i Horsens IC. Den tidligere Nรฆstvedspiller, Vincent Bailey, er senest ankomne spiller i Randers, og han mangler, pga. manglende spilletilladelse stadig sin debut for randrusianerne.
๐„๐ญ ๐ฌ๐ฆ๐ฎ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐š๐Ÿ E๐Ÿ’๐Ÿ“
05 okt 2024

๐„๐ญ ๐ฌ๐ฆ๐ฎ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐š๐Ÿ E๐Ÿ’๐Ÿ“

Tirsdag d. 8. oktober venter en kort tur op af E45 til Randers, hvor...
NEWS ARCHIVE