๐๐ฅ๐จ๐ ๐จ๐  ๐ฌ๐ฏ๐ž๐ ๐ ๐š๐ฏ ๐Ÿ๐ž๐ฆ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ž๐ฃ๐ซ ๐ฉ๐šฬŠ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐›๐ž

Der var ikke mange tรฅrer, men blod og sved var der i rigelige mรฆngder, da Bakken Bears tirsdag vandt i Randers og noterede sig for sin fem sejr pรฅ stribe. Bears vandt 93-81 efter en virkelig stรฆrk afslutning pรฅ kampen.

Hele tre gange mรฅtte en spiller lade sig udskifte for at fรฅ stoppet blรธdninger fra flรฆnger, og isรฆr da det skete midtvejs i fjerde periode var det voldsomt. Bakken Bearsโ€™ Urald King fik en flรฆnge pรฅ nรฆsen i et scoringsforsรธg, hvor Cimbrias Marquis Addison til gengรฆld slog sin albue sรฅ voldsomt, at han ikke kom tilbage i kampen. Da det skete, havde Bears momentum, som blev udbygget i en fjerde periode, der var kulminationen pรฅ en kamp, hvor de to hold kรฆmpede i en af sรฆsonens mest velspillede og hรฅrdt fightende opgรธr.

Bears startede godt, og udeholdet var foran 9-2, 12-4 og 21-15 inden Gustav Rรธnneholt og debuterende Vincent Bailey fik reduceret, sรฅ stillingen efter fรธrste periode var 21-19.

Skyler Bowlin รฅbnede anden periode med to trepointscoringer, inden hjemmeholdet overtog momentum, og efter 16 minutter bragte Cimbria sig for fรธrste gang foran ved stillingen 33-32. Randrusianerne scorede ogsรฅ de efterfรธlgende fire point, inden Bears udlignede med fem hurtige point โ€“ en treer fra Bowlin og et alleyoop af Terrence Hargrove Jr. efter assist fra Bowlin. Bears sluttede perioden bedst, takket vรฆre Skyler Bowlins fjerde trepointscoring i periode og en buzzer beater af Jacob Polakovich. 44-39 ved pausen.

I starten af tredje periode lignede Bears et hold i kontrol, men fra stillingen 49-41 til udeholdet scorede Cimbria 13 point i trรฆk. Der er ikke noget, en timeout ikke kan klare, og selvom Bakary Camara med en trepointscoring gav hjemmeholdet deres stรธrste fรธring i kampen ved 57-51, kom Bears hurtigt retur. Sylvester Berg spillede en stor tredje periode og var med ti point i perioden kraftigt medvirkende til, at Bears var foran 63-62 inden de sidste ti minutter.

I alt skiftede fรธringen 13 gange i kampen, og flertallet af dem kom i kampens sidste periode. Midtvejs i perioden reducerede Marquis Addison til 74-75, men det blev sidste gang Cimbria var indenfor rรฆkkevidde af sejren. Bears havde fuldstรฆndigt kontrol med reboundspillet i fjerde periode, hvor det blev til 14 rebounds til bjรธrnene og blot tre til hjemmeholdet. Skyler Bowlin ramte alle sine otte straffekast i den sidste periode, og tilfรธjede dertil en trepointscoring.

Den fjerde periode bidrog kraftigt til at Bowlin blev kampens topscorer med 26 point pรฅ blot 10 field goal forsรธg. Han supplerede med 6 rebounds og 8 assists. Urald King spillede endnu en stor kamp med 19 point og seks rebounds, mens Terrence Hargrove Jr. scorede 12 point og tog fem rebounds. Darko Jukic spillede sin bedste kamp i sรฆsonen med 11 point og fem assists, mens Sylvester Berg scorede 10 point. For Randers blev Laolu Oke topscorer med 18 point, mens Marquis Addison og Bakary Camara scorede hhv. 15 og 14 point.

Det er vรฆrd at notere sig, at selvom Randers Cimbria skรธd imponerende 41,4% (12/29) bag trepointlinjen, var Bakken Bearsโ€™ procent endnu bedre. Bears skรธd nemlig 50,0% (11/22).

Nรฆste opgave for Bakken Bears er fรธrst om en uge. Bears spiller sรฆsonens anden kamp i ENBL pรฅ udebane i Estland, nรฅr modstanderen Keila Coolbet tager imod.