๐๐š๐ค๐ค๐ž๐ง ๐๐ž๐š๐ซ๐ฌ ๐จ๐  ๐’๐ฉ๐š๐ซ๐ž๐ค๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ƒ๐š๐ง๐ฆ๐š๐ซ๐ค ๐ ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ ๐ง๐ž๐ซ ๐ฌ๐š๐ฆ๐š๐ซ๐›๐ž๐ฃ๐๐ž๐ญ ๐ญ๐ข๐ฅ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ‘๐ŸŽ

Der er tale en historisk forlรฆngelse af hovedpartneraftalen. Aftalen er af en for Bakken Bears historisk stรธrrelse, og aldrig fรธr har Bakken Bears indgรฅet en aftale pรฅ nรฆsten seks รฅr.

Det er nemlig aftalt, at Sparekassen Danmark skal vรฆre hovedpartner i Bakken Bears frem til sommeren 2030. Sparekassen Danmark, der har vรฆret hovedpartner i Bakken Bears siden 2018, ser samarbejdet med Bakken Bears som et brohoved til udviklingen af sparekassens aktiviteter i ร˜stjylland.

– Vi er stolte af at kunne forlรฆnge vores hovedpartnerskab med Bakken Bears helt frem til 2030, siger Thomas Brรฆndstrup, der er Sparekassen Danmarks regionsdirektรธr for ร˜stjylland.

– I sparekassen brรฆnder vi for den lokale udvikling, og derfor er det vigtigt for os at bakke om de lokale klubber โ€“ pรฅ bรฅde bredde- og eliteniveau, afslutter Brรฆndstrup.

– Samarbejdet med Bakken Bears er et udtryk for vores fรฆlles ambitioner og รธnsket om at skabe uforglemmelige รธjeblikke i Sparekassen Danmark Basketball Center, supplerer erhvervsdirektรธr Nicolai Bjรธrnager.

Fra Bakken Bearsโ€™ side er der glรฆde over forlรฆngelsen, der bekrรฆfter Sparekassen Danmarks engagement i rekordlang tid: โ€Vi er enormt glade og stolte over at Sparekassen Danmark nu kommitter sig til en rekord lang og stor hovedpartneraftale. Samarbejdet med Sparekassen Danmark har, lige siden de blev hovedpartnere i 2018, vรฆret et samarbejde, som handler om at styrke hinanden. I Sparekassen Danmark har vi en partner, som styrker os pรฅ mange andre parametre end de รธkonomiske. Nu skal vi sammen med dem lรธfte Bakken Bears til nye hรธjder, og det arbejde glรฆder vi os til at komme i gang med,โ€ siger kommerciel direktรธr Mathias Kehlet.

Med aftalen har Bakken Bears papir pรฅ sine hovedpartnere i sรฆsonen 2025/26, idet der allerede er indgรฅet aftaler med JCN Bolig og Hommelhoff Group.

Uddybende spรธrgsmรฅl kan rettes til:

Sparekassen Danmark, regionsdirektรธr Thomas Brรฆndstrup, +45 96 57 55 01

Bakken Bears, Mathias Kehlet, +45 26 22 68 22

NEWS ARCHIVE