๐๐ž๐š๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ ๐ก๐ž๐๐ž๐ซ ๐ก๐š๐ซ ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ ๐ข ๐ฆ๐จ๐๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ค๐ฅ๐ฎ๐›๐›๐ž๐ง

Lรธrdag d. 19. oktober gรฆster Vรฆrlรธse Sparekassen Danmark Basketball Center i en kamp, der runder efterรฅrsferien af.
Vรฆrlรธse er et hold, som vi har mรธdt i alt 77 gange, hvor 57 er endt med sejr til Bears, og Vรฆrlรธse har fรฅet 20 sejre. Bears trรฆnerteamet har en fortid i Vรฆrlรธse: Anders Sommer har vรฆret aktiv fรธrsteholdsspiller, og bรฅde ungdoms- og fรธrsteholdstrรฆner i Vรฆrlรธse BBK, mens Thomas Hemmingsen har vรฆret trรฆner for Vรฆrlรธses kvindehold i to sรฆsoner i Kvindebasketligaen, og det blev derudover til en plads i pokalfinalen.
Derudover er der ogsรฅ en tidligere Vรฆrlรธsespiller i Bearstruppen, idet Simon Schwartz spillede i Vรฆrlรธse Blue Hawks fra 2021 til 2024.
Vรฆrlรธse er et ungt hold med nogle erfarne profiler i isรฆr Mikkel Hauge og Karl Formann. Flere af sidste sรฆsons profiler i Vรฆrlรธse drog i sommer videre mod nye destinationer, sรฅ det er spรฆndende at se, hvordan de unge stepper up med mere ansvar pรฅ deres skuldre.
Mikkel Hauge har efter de fรธrste kampe i denne sรฆson, et gennemsnit pรฅ 16.3 point pr. kamp, mens Karl Boje Forman havde et gennemsnit pรฅ 15,0 point pr. kamp. Mikkel Hauge har i denne sรฆson scoret pรฅ 46,5% af sine to-point skud, og har vรฆret den spiller med mest spilletid for Vรฆrlรธse Blue Hawks (31 minutter pr. kamp), mens Karl Boje Formann har scoret pรฅ 45,2% af sine skud efter de fรธrste kampe.
Vรฆrlรธse har haft en blandet sรฆsonstart, de har vundet over Bears Academy, men tabt til Randers Cimbria, BMS Herlev og Svendborg Rabbits.
Du kan kรธbe din billetter til weekendens opgรธr lige her: https://shop.bakkenbears.com/…/2024-10-19V%C3%A6rl%C3%B8se
NEWS ARCHIVE