๐’๐ญ๐จ๐ซ๐ฌ๐ž๐ฃ๐ซ ๐ฆ๐จ๐ ๐Š๐ž๐ข๐ฅ๐š ๐‚๐จ๐จ๐ฅ๐›๐ž๐ญ

Bakken Bears fik en overbevisende sejr over estiske Keila Coolbet og fik dermed sin anden sejr i lige sรฅ mange kampe i ENBL-turneringen. Bakken Bears vandt 82-48 i en kamp, hvor ingen af holdene skรธd gode trepointprocenter, men hvor Bears var markant bedre indenfor trepointslinjen og i reboundspillet.

Fรธrste periode var ellers ikke overbevisende fra de to hold. Der var ingen ramte trepointskud, og ogsรฅ flere รฅbne layups blev brรฆndt. Bears fรธrte 16-11 efter ti minutter. I anden periode lรธsnede spillet op โ€“ begge hold ramte hele to trepointscoringer โ€“ og isรฆr Bears fik tur i angrebsspillet. Det danske udehold fรธrte 39-25 ved halvlegspausen.

Bears fortsatte ogsรฅ i anden halvleg med fokuseret forsvarsspil og lukkede kun 11, 14, 12 og 11 point ind i de fire perioder. Samtidig blev angrebsspillet bedre og bedre, og alle 11 Bearsspillere kom pรฅ banen og fik mindst 7 minutters spilletid.

Bears var helt igennem dominerende i reboundspillet. Bears vandt 62-36, og isรฆr var det imponerende af tage 20 angrebsrebounds. Mest scorende var Jacob Polakovich (18 point, 9 rebounds), Terrence Hargrove Jr (15 point, 8 rebounds) og Sylvester Berg (12 point, 9 rebounds). For Keila Coolbet var Artem Kovalov mest scorende (16 point, 9 rebounds).

Nรฆste opgave for Bakken Bears er lรธrdagens kamp mod Vรฆrlรธse, mens nรฆste opgave i ENBL er hjemmekampen mod Dinamo Buchuresti. Den kamp spilles 31. oktober.