Udebane i Bristol: Kan Bears tage sjette i træk?

Tirsdag kl. 20:30 forsøger Bakken Bears at fortsætte den gode form i Europa med en udekamp i det sydvestlige England mod Bristol Flyers. Her har bjørnene mulighed for at sikre den sjette sejr i træk og styrke chancen for at avancere til kvartfinalerne i ENBL.

Bristol indtager i øjeblikket andenpladsen i ENBL-gruppen, så en sejr sender igen Bears opad i stillingen. Uheldige skader til englændernes sommerindkøb Cleveland Jackson Jr. og profil Te’jon Lucas har ført til et formdyk i den engelske liga, hvor holdet i øjeblikket besætter sjettepladsen, men truppen er nu atter på plads, så der venter Bakken en svær modstander.

Den britiske basketballliga oplever økonomisk vækst, og holdene bliver stærkere for hvert år, men Bears har historisk set haft succes mod engelske hold. I 2022 stødte Bakken imod London Lions i Fiba Europe Cup og vandt hjemme samt tabte ude.

Bakkens trænerteam arbejder intensivt på at forberede holdet til kampen mod profiler som amerikanske Kedrian Johnson, Trejon Jacob og Tevin Olison, der hver især snitter 14 point per kamp, samt den 210 centimeter høje center Brad Greene.

Efter fem europæiske sejre i træk, samt senest en overbevisende sejr over Svendborg Rabbits, der besatte andenpladsen i Basketligaen, rejser et stærkt og selvsikkert Bears-hold til Bristol med håbet om at sikre avancement i ENBL gruppe A.

Kampinfo:
Turnering: ENBL gruppe A
Bristol Flyers vs. Bakken Bears
Sted: SGS Collega Arena
Tid: Tirsdag 9. januar kl. 20:30
Stream: ENBL YouTube

𝟑𝟒 𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭 𝐭𝐢𝐥 𝐊𝐢𝐧𝐠, 𝐬𝐞𝐣𝐫 𝐭𝐢𝐥 𝐁𝐞𝐚𝐫𝐬
19 okt 2024

𝟑𝟒 𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭 𝐭𝐢𝐥 𝐊𝐢𝐧𝐠, 𝐬𝐞𝐣𝐫 𝐭𝐢𝐥 𝐁𝐞𝐚𝐫𝐬

Bakken Bears hentede femte ligasejr på stribe, da Værløse blev sendt hjem med et...
𝐒𝐭𝐨𝐫𝐬𝐞𝐣𝐫 𝐦𝐨𝐝 𝐊𝐞𝐢𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐨𝐥𝐛𝐞𝐭
15 okt 2024

𝐒𝐭𝐨𝐫𝐬𝐞𝐣𝐫 𝐦𝐨𝐝 𝐊𝐞𝐢𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐨𝐥𝐛𝐞𝐭

Bakken Bears fik en overbevisende sejr over estiske Keila Coolbet og fik dermed sin...
NEWS ARCHIVE