๐„๐ง๐จ๐ซ๐ฆ ๐ค๐š๐ฆ๐ฉ ๐š๐Ÿ ๐Š๐ข๐ง๐  ๐ ๐ข๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฌ๐ž๐ฃr

En fremragende anden halvleg fik tippet Bakken Bearsโ€™ fรธrste europรฆiske kamp i 2024/25 til en sejr til turneringens forsvarende mesterhold. Bristol Flyers fรธrte 37-33 ved pausen, mens 50 Bears-point i anden halvleg fik tippet kampen rundt, og Bakken Bears vandt 83-72. Urald King var kampens bedste spiller med 27 point og 7 rebounds.

Bakken Bears startede kampen fint og var foran 20-18 efter fรธrste quarter. I anden periode dalede effektiviteten, og Flyersโ€™ Keddy Johnson sluttede symptomatisk perioden med at score tre point samtidig med slutsignalet. Bristol var oppe med 37-33 ved pausen. Bears kรฆmpede i fรธrste halvleg med at fรฅ angrebet til at fungere, og Bristol fik (for) mange angrebsrebounds.

Bears var som forvandlet i tredje periode. Angrebet kรธrte meget bedre, og Bears scorede 11 point mod to fra Bristol pรฅ de fรธrste knap tre minutter. Herfra var Bears ikke bagud i kampen, men resten af tredje periode var tรฆt. Slutfacit efter tredje periode hed 56-54.

Bears holdt kontrol med scoringer af Hargrove og Bowlin, og selvom Bristols Trey Tennyson fik reduceret til 59-62, kom udeholdet ikke tรฆttere pรฅ. Sylvester Berg ramte en vigtig trepointscoring og herefter to Jacob Polakovich over. Den store Bears-center scorede syv point og tog seks rebounds i fjerde quarter alene og kronede en flot indsats med et flot alley-oop dunk.

Urald King var kampens spiller, mens Skyler Bowlin scorede 13 point og supplerede med 6 assists. Polakovich scorede 12 point og tog 11 rebounds, mens Sylvester Berg og Terrence Hargrove Jr. scorede hhv. 11 og 10 point. For Bristol var Demond Robinson og Evan Walshe mest scorende med hhv. 19 og 18 point.

Nรฆste opgave for Bears er fredagens udekamp mod BC Copenhagen, mens nรฆste ENBL-kamp er 15. oktober, nรฅr Bears spiller i Estland mod Keila Coolbet.

Sejr i svรฆr udebanekamp
29 sep 2024

Bakken Bears vandt en med spรฆnding imรธdeset udekamp i Amagerhallen med 80-73. Det var...
๐๐ฎ ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ซ ๐„๐๐๐‹!