๐„๐ฌ๐ญ๐ข๐ฌ๐ค ๐ฆ๐จ๐๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ซ ๐ข ๐„๐๐๐‹ย 

Tirsdag d. 15. oktober drager vi til vores fรธrste udebanekamp i ENBL. Her venter Keila Coolbet, som vil tage imod de sultne bjรธrne.
Keila Coolbet fra Estland er et forholdsvist nyt hold i den bedste estiske rรฆkke, da de rykkede op i 2022, og de deltog for fรธrste gang i ENBL i 2023/24. Holdet bestรฅr primรฆrt af hjemlige spillere. En af deres profiler, Kristen Kasemets, satte ny ENBL-rekord, da han i sidste sรฆsons kamp mod Valmiera Glass Via scorede 39 point.
Keila Coolbet har i denne sรฆsons udgave af ENBL stadigvรฆk deres fรธrste kamp til gode, og vi vil derfor vรฆre deres fรธrste modstander i den europรฆiske turnering. Det vil ogsรฅ vรฆre det fรธrste opgรธr mellem os og Keila Coolbet i europรฆisk sammenhรฆng. I sidste sรฆsons udgave af ENBL spillede vi mod et andet estisk hold, KK Tartu, og vandt 94-71 efter en virkelig god kamp.
Nรฅr vi spiller mod Keila Coolbet, fรฅr vi et glรฆdeligt gensyn med en af vores tidligere spillere. Kaido Saks, der var en del af os i sรฆsonen 2014/15, spiller i dag for Keila Coolbet. Kaido er stadigvรฆk husket hos os som en vanvittig dygtig spiller (og en virkelig flink fyr). I lรธbet af sรฆsonen 2014/15 nรฅede Kaido at spille 45 kampe for Bears og score 372 point.
Der er tip off kl. 18.30 dansk tid, og kampen kan ses pรฅ SPORT LIVE
NEWS ARCHIVE