๐Ÿ‘๐Ÿ’ ๐ฉ๐จ๐ข๐ง๐ญ ๐ญ๐ข๐ฅ ๐Š๐ข๐ง๐ , ๐ฌ๐ž๐ฃ๐ซ ๐ญ๐ข๐ฅ ๐๐ž๐š๐ซ๐ฌ

Bakken Bears hentede femte ligasejr pรฅ stribe, da Vรฆrlรธse blev sendt hjem med et nederlag pรฅ 81-96. Kampen var tรฆttere end cifrene antyder, og det var fรธrst i sidste syv minutter, Bears fik rykket fra udeholdet. Urald King var kampens store profil med 34 point.

Hjemmeholdet startede ellers som lyn og torden og var midtvejs i fรธrste periode foran med 15-6. Udeholdets Mikkel Hauge scorede sit holds fรธrste otte point og i alt ti point i fรธrste periode, og han fรธrte an i et fint comeback. Bears fรธrte blot med tre point, 19-16, efter fรธrste periode.

I anden periode var Bears konstant foran med mellem et og fem point, bortset fra en Vรฆrlรธsefรธring pรฅ 22-21, og stillingen ved pausen var 37-33. Mikkel Hauge fortsatte og scorede syv point i anden periode. Ved halvlegspausen havde de to hold i alt ramt en trepointscoring, og symptomatisk var det Bakken Bearsโ€™ center Urald King, der ramte en midt i fรธrste periode.

Tredje periode startede som anden periode forlรธb, men midtvejs i periode begyndte Vรฆrlรธse at ramme sine trepointskud. 3 x Karl Boje Formann, Peter Mens, Silas Ilkjรฆr og Marvin Brumfield ramte hver en treer, men Bakken Bears begyndte ogsรฅ at fรฅ hul igennem. Udeholdet nรฅede at udligne ved 47-47, 56-56 og 59-59, men var aldrig foran. Bears fรธrste 69-65 inden sidste periode.

I fjerde periode fortsatte Mikkel Hauge med at score, og han fik hjรฆlp fra Marvin Brumfield, der ramte tre trepoinskud i sidste periode. Men Bakken Bears havde ogsรฅ fรฅet hul igennem. Urald King scorede 15 point i sidste periode alene, og hans indsats blev afgรธrende for at Bears kom over mรฅlstregen med en sejr. Vรฆrlรธse skรธd imponerende 9/13 bag trepointlinjen i anden halvleg, hvor Bears ogsรฅ skรธd respektable 7/18.

Et andet afgรธrende punkt var reboundspillet. Vรฆrlรธse fรธrte reboundstatistikken 28-23 inden sidste periode, mens Bakken Bears vandt den duel 19-5 i de sidste ti minutter.

Urald King supplerede sine 34 point (pรฅ bare 16 forsรธg!) med 8 rebounds, mens Sylvester Berg scorede 20 point, tog 14 rebounds og noteredes for fem assists. Terrence Hargrove Jr. scorede 17 point. For Vรฆrlรธse scorede Mikkel Hauge 27 point og han stod ogsรฅ for 7 rebounds og 5 assists. Karl Boje Formann scorede 17 point og Marvin Brumfield scorede 12 point.

Nรฆste opgave for Bakken Bears er fredagens udekamp mod Bears Academy, mens nรฆste hjemmekamp er torsdag den 31. december, nรฅr Dinamo Bucharest kommer til Aarhus.

Vinterferie med Bakken Bears?
25 jan 2024

Fastelavn og lokalopgรธr: Bakken Bears skal fortsรฆtte den flotte sรฆson i den hjemliga liga, nรฅr...
Europรฆisk opgรธr mod Landstede Hammers
18 jan 2024

Tirsdag 13. februar tager Bakken Bears imod Landstede Hammers i ENBL.   Med kun รฉn sejr...